Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó
Bejelentkezés
Könyv és zene

Éjjeli napfény

DreamerGirl · 6 hónapja
Sziasztok!
 Ma Trish Cook - Éjjeli napfény című könyvét hoztam nektek.

Egy lányról szól aki fényérzékeny és nem mehet ki a szabadba csak éjszaka. De éjszaka él is igazán. Kiül a pályaudvarra és zenél. Imádja a zenét. Beleszeret egy srácba akiért titokban már évek óta rajong és tudja, hogy muszáj áldozatokat hoznia.

Fülszövege:

A 17 éves Katie Price egy ritka betegséggel él együtt: minimális mennyiségű napfény is halálos fenyegetés a számára. Mivel napközben muszáj a házban maradnia, társaságul csupán megözvegyült apja és legjobb (na jó, igazból az egyetlen) barátja szolgál. Katie világa csak azután teljesedik ki, hogy lement a nap: ilyenkor fogja a gitárját, és a helyi pályaudvaron játszik a jövő-menő utasoknak.
Charlie Reed valaha sztáratléta volt, és az életében most épp nagy változások vannak készülőben - ő az a fiú, akiért Katie a távolból titokban már évek óta rajong. Miután egy este meglátja a gitározó lányt, a sorsaik összeforrnak, és egy csillagokon átívelő szerelem veszi kezdetét.
Miközben támogatják egymást céljaik elérésében, és egymásba szeretnek a nyári éjszakák leple alatt, Katie és Charlie között olyan szoros összeköttetés alakul ki, ami elég erős ahhoz, hogy megváltoztassa őket - és mindenki mást is körülöttük -, örökre.

A könyv alapján feldolgozásra kerülő filmet már a mozikban is megnézhetitek. Szerintem érdemes bele fektetni időt. A filmet még nem láttam, de a könyvet most fogom elkezdeni. Kíváncsi leszek rá. 

A könyv tartalma/története: 5/5
A könyv borítója: 5/4
   Jobb  lett volna ha kicsit kreatívabbak a szerkesztők, hisz nem feltétlenül kell a film plakátját a könyvre rakni... 

Mindenkinek jó olvasást kívánok! 
Megjegyzést csak bejelentkezett blogolok tagok írhatnak!
Jeletkezz be a blogodban, vagy készíts te is egy blogot a blogolok.hu-n!
DreamerGirl
Sziasztok! Ez a blog a könyvekről fog szólni! Hozom a legjobb könyveket és véleményeket. Jó szórakozást!