Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó
Bejelentkezés
Könyv és zene

Idol - VIP 1.

DreamerGirl · 6 hónapja
Sziasztok!
Ma Kristen Callihan - Idol-VIP sorozat 1. részét hoztam nektek.

Amit a Top 10-es listámban is említettem ezt a könyvet meg most olvasom és egyelőre tetszik...
Egy vidéki lányról szól aki a szülei elvesztése után a zenébe menekül. Később fenekestül felforgatja az életet egy rocksztár aki belepottyant a lány békés kis világába. Néhány sex után jobban is megismerik egymást és a történet egy váratlan fordulatot vesz amire egyáltalán nem számítunk.

Fülszövege:

"A zene a barátoddá válik, ha nincs egy sem, a szeretőddé, ha éppen arra vágysz. A haragoddá, a bánatoddá, az örömöddé, a fájdalmaddá. A hangoddá, ha nem találod a szavakat."

LIBBY
Amikor rátaláltam Killianre, valami elveszett hercegre emlékeztetett, és épp részegen hevert az udvaromon. Az arca, akár egy istené, és pont olyan arrogánsan is viselkedett. Nem volt hajlandó elmenni. Szexi, elbűvölő és egy icipicit mocskos a fantáziája - szép lassan ledönti a falaimat, és én egyre többre vágyom.
Az enyém lehetne, ha lenne hozzá bátorságom. A probléma az, hogy az egész világ őt akarja. Hogyan tartsak meg egy bálványként imádott rocksztárt, amikor mindenki azon mesterkedik, hogy elvegye tőlem?

KILLIAN
A világ egyik legnagyobb rockbandájának énekeseként áloméletet éltem. De egyetlen végzetes döntés elég volt hozzá, hogy mindez a darabjaira hulljon.
Most minden romokban hever.
Aztán megismertem Libertyt. Morcos, magának való lány - de egész aranyos. Á, kamu. Az igazság az, hogy ha csak hozzáérek, eszméletlenül dögössé válik, és sokkal jobban vágyom rá, mint bármelyik, a nevemet sikító rajongómra valaha is.
A világ hangosan követeli, hogy álljak vissza a színpadra, de nem vagyok hajlandó elhagyni őt. Ki kell találnom, hogyan csalogassam ki a csigaházából, hogy velem maradjon.
Mert mióta megismertem Libbyt, minden megváltozott. Minden.

Érdemes elolvasni, mert tanul belőle az ember egyes mást. Például, azt hogy figyelj oda arra, hogy sex előtt midig legyen nálad gumi.
Na de nem ez a lényeg. Olvassátok el.

Tartalom/történet: 5/4
Borító: 5/5*
  Teljesen jó! Gyönyörű színes és ötletes! Jobbat nem is tudnék elképzelni.

Jó olvasást!
Megjegyzést csak bejelentkezett blogolok tagok írhatnak!
Jeletkezz be a blogodban, vagy készíts te is egy blogot a blogolok.hu-n!
DreamerGirl
Sziasztok! Ez a blog a könyvekről fog szólni! Hozom a legjobb könyveket és véleményeket. Jó szórakozást!