Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó
Bejelentkezés
Könyv és zene

Top 10 eddig olvasottam #1

DreamerGirl · 6 hónapja
Bemutatkozásként ma az eddig olvasott könyveimet fogom picit bemutatni nektek.


 A 10. a listámon: 

Bencze Blanka - Pulcsiban alszom Ez a könyv az anorexiás Málnáról (igen ez egy lány név) szól. Bemutatja, hogy mik a következményei az anorexiának. Tanulságos, humoros mégis szomorú történet egy lányról akit a barátjával való szakítás után már csak a fogyás érdekel. Nagyon tetszett viszont csak kis mértékben tudtam azonosulni a szereplőkkel ami elég nagy hátrány. 


Top 9. 

Leiner Laura - Akkor szakítsunk Laura egy egész estét ír le kb. 300 oldalban. Egy zűrös szilveszter este a barátokkal és a nem várt ex pasival. Jobb nem is lehetne. Olvastam róla hideget, meleget, de én mindig a saját véleményemben bízom. Tetszett, de lehett volna picit jobb is. (főleg, hogy Lauráról van szó) 


Top 8. 

David Levithan - Nap nap után Aki nem látta a filmet az olvasás előtt annak óriási élmény lehetett. Nagyon jól ábrázolja hogy a szerelemben nincsenek határok és nem a külsőbe kell beleszeretni. Az számít igazán ami belül van. Egy bizonyos A nap mint nap más ember testében ébred. Hiszi, majd később már tudja is hogy amiben eddig kételkedett az lehetséges. Ez mégpedig a szerelem. 
Megjegyzést csak bejelentkezett blogolok tagok írhatnak!
Jeletkezz be a blogodban, vagy készíts te is egy blogot a blogolok.hu-n!
DreamerGirl
Sziasztok! Ez a blog a könyvekről fog szólni! Hozom a legjobb könyveket és véleményeket. Jó szórakozást!